2021-09-08 07:44:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Most rád mosolyog a szerencse a pénzügyekben

Napi horoszkóp szeptember 8-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint pénzügyi nehézségekre számíthatsz a mai napon. Téged azonban nem abból a fából faragtak, hogy ne tudj mindjárt megoldást találni minden gondra. A csillagaid is azt jelzik, hogy egy mesteri tranzakcióval ma egy csapásra két legyet üthetsz. Ráadásul olyan helyről, illetve embertől számíthatsz segítségre, ami igazán meglep!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Úgy tűnik, folyton bizonyítani akarsz, és megfelelni valamilyen elvont elvárásoknak. Ez persze nem tesz jót, hisz mostanság folytonos kapkodásba hajszol. Próbáljon ez egyszer lemondani a tökéletességről. Engedd el magad! Ha így teszel, akkor hirtelen a párkapcsolatodból is eltűnik az a kényszeredettség, vagy távolságtartás, ami időnként jellemzi a kettőtök viszonyát.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A mai napon igazán sziporkázó vagy: szellemi képességeid átlagon felettinek mondhatók. Ennek hasznát veheted, könnyűszerrel megoldod a gondokat. Az alkotás is könnyebben megy, és ma mondhatsz is egy barátodnak vagy a párodnak valamit, ami mélyen elgondolkoztatja.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Bár minden erőddel próbálsz úgy tenni, mint aki nagyon tevékeny, és nagyon tudja, hogy mit akar, valójában kapkodsz, és magad sem tudod, merre is visz az utad. Egy darabig még így lesz, de aztán majd tisztul a kép. Tarts ki, és gyűjts magad mellé "utastársakat"!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Bár az események váratlan fordulatot vesznek körülötted, te mégis kitartasz, és úgy állsz a helyeden, mintha mi sem történt volna. Dicséretes, mert ezzel másoknak is igazodási pontot adsz. Te vagy ma a középpontban!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A múlt héten sikerült egy kicsit sokat költekezned, pedig egyébként jól beosztod a pénzt, és ennek most bizony kárát látod. De a szerencse nem hagy el: mindig a legínségesebb időkben áll éppen melléd. Ma is jöhet egy kis plusz pénz, vagy kereseti lehetőség.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Magyarázkodással nem sokra mész, ha támadás ér. A legjobb, ha az ősi módszert alkalmazod: a legjobb védekezés a támadás. Ha beléd kötnek, fordítsd úgy a dolgot, hogy végül a támadódra hulljon vissza az az erő, amivel neked ment. Neked abszolút erősséged a taktikázás, szóval ez is menni fog!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Jobban tennéd, ha nem vonnál bele mindenkit a magánéleti problémáidba. A végén éppen neked lesz eleged a sok kéretlen tanácsból, amit kapsz. A kedveseddel kapcsolatos gondjait elsősorban vele kellene megbeszélned. Csak abból remélhetsz jót.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az életed úgy hozza, hogy teljesen új helyzetbe kerülsz, amivel eddig nem számoltál, és amihez nem találhatsz semmilyen sablonos, pláne rutinos megoldást. Annál nagyobb szerepe lehet a találékonyságnak. Valamiben most úttörő lehetsz. Az is lehet, hogy kapcsolatodban (baráti vagy szerelmi) áll be komoly változás.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Most rád mosolyog a szerencse a pénzügyekben, de könnyen elszalaszthatod, ha folyton csak elégedetlenkedsz valakivel. Ha mással nem is bírod megállni, legalább a főnököddel ne vitatkozz, mert most nem lesz könnyű a békülés sem!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Jól nézz körül, amerre jársz, mert lehet, hogy az utcán valami hever a számodra! Valamilyen új sportban sok örömöd lehet, de csak ha ez egyszer kitartónak is bizonyulsz. A barátaiddal ne veszekedj, vedd elő inkább a humorérzékedet!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Hiába szeretnéd másra fogni az unalom okát, valójában csak rajtad múlik, hogy képes vagy-e tartalommal megtölteni a mai napodat, vagy a kapcsolatodat. Ha ötlettelen, ha kedvetlen vagy, akkor a környezeted is szürke lesz. Mosolyogj, és meglátod, a külvilág visszamosolyog rád! Valaki meglep az önzetlen kedvességével, és bearanyozza az estédet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: